maj 3, 2022

ATP køber bygning med 6 etager kontorlejemål

ATP Ejendomme overtog den 17. maj den kendte ejendom, Turbinehuset, i København K for 235 millioner kroner, skriver byensejendom.dk.

Erhvervsejendommen er helt nybygget og er beliggende på den eftertragtede Adelgade, nær Kongens Nytorv. Bygningen rummer i alt 7.000 kvadratmetre, der både inkluderer 6 etager med kontorlejemål samt butikker og en café på stueplanet. Den markante ejendom er tegnet af arkitektfirmaet, Danielsen Architecture.

kontorlejemål i kontorbygning

Moderne, fleksible kontorlejemål med god beliggenhed

Ifølge byensejendom.dk er alle kontorlejemål i bygningen allerede udlejet. Michael Nielsen, der er direktør i ATP Ejendomme, er da også yderst tilfreds med investeringen i de attraktive mange kontorlejemål.

Han udtaler, ifølge byensejendom.dk, at selskabet har en overordnet strategi om at fokusere på moderne og fleksible kontorlejemål med en god beliggenhed, og at opkøbet af Turbinehuset matcher denne strategi.

Særligt bemærker han, at der er stor efterspørgsel efter moderne kontorlejemål i Indre By, da denne del af byen primært byder på ældre ejendomme.

Funktionel og æstetisk bygning

Sælgerne af kontorejendommen er Tetrep Adelgade, og udviklingen af bygningen har selskabet, Tetris, stået for. Tetris er en erfaren spilller, når det gælder ejendomsudvikling og har stået for udviklingen af flere lignende ejendomme.

Administrerende direktør hos Tetris Rasmus Friis, udtaler, ifølge byensejendom.dk, at virksomheden går meget op i at udvikle ejendomme, der både er æstetiske og funktionelle og som herudover også er ansvarlige.

Med vores kontorbygning Turbinehuset i Adelgade, synes vi virkelig, at vi har ramt plet, tilføjer han.

Han glæder sig ydermere til at se de mange kontorlejemål blive beboet af de nye lejere, og se hvordan virksomhederne vil gøre bygningen til deres egen.

Bæredygtige kontorlejemål

Det nybyggede kontorhus er bygget efter bæredygtige principper med fokus på såvel miljø og energi som sociale kvaliteter og økonomi, skriver byensejendom.dk.

Blandt andet medvirker det, at de anvendte byggematerialer indeholder færre miljøskadelige stoffer end den normale grænse for byggeri kræver. Ligeledes er vand- og varmeforbruget reduceret og indeklimaet i eksempelvis de mange kontorlejemål er forbedret, både i forhold til luftkvalitet og akustik, oplyser byensejendom.dk. Den nye kontorbygning er faktisk så bæredygtig, at den har opnået at blive certificeret til guld i DGNB-ordningen, der er en dansk certificering for bæredygtighed.

Ejendomsinvesteringer for 35 milliarder

Ejendommens nye ejer, ATP Ejendomme, har i forvejen en stor ejendomsportefølje med hele 80 direkte ejede bygninger, skrive byensejendom.dk. Deres samlede udlejningsareal udgør ikke mindre end 1 million kvardratmetre og befinder sig både i udlandet og herhjemme. Primært er der tale om bygninger til kontorlejemål og butikslejemål, som det også er tilfældet med Turbinehuset.

SHARE:
kontorlejemål, kontorlokaler leje 0 Replies to “ATP køber bygning med 6 etager kontorlejemål”