lej-kontorlejemål.dk

Find Kontorlejemål

Bliv klogere på kontorlejemål

begreber om kontorlejemål

Måske føler du at du har svært ved at forstå de mange begreber og services, der relaterer sig til kontorer og leje af samme. Eller måske har du helt styr på det og skal bare lige have det bekræftet. Uanset hvad har vi her på siden forsøgt at samle noget relevant indhold til dig så du kan blive godt klædt på til at begive dig inden for erhvervslejemålenes verden. Sig endelig til hvis du har nogle kommentarer eller input, vi tager gerne imod forslag for hvad der skal være på vores side.

Kontorlejemål

Et kontor er ifølge Wikipedia en lokalitet, såsom et lokale, der er beregnet til at både ansat og frivilligt personale, der arbejder inden for det offentlige, private og foreninger, kan udføre administrative opgaver indenfor denne lokalitet. Kontoret kan ejes af en virksomhed men efterfølgende lejes ud. Dermed opstår udtrykket kontorlejemål. Nedenfor finder du yderligere relaterede begreber.

Kontorhotel

Et kontorhotel er en kontorbygning hvor virksomheder kan leje sig ind i kontorer og deles om fælles faciliteter. Fordelene ved kontorhotel er oftest flest hvis man er en mindre virksomhed med færre ressourcer. Nogle af fordelene ved at benytte et kontorhotel som kontorlejemål fremfor at etablere sig, er korte lejeaftaler, hurtig indflytning og oftest lidt lavere priser. Fælles faciliteter vil også være tilgængelige såsom reception, kantine, mødelokaler, internet osv. Der er oftest også mulighed for at leje møblerede kontorere og virtuelle kontorer. I danmark findes der mange forskellige kontorhotel udbydere, en af dem er kontorfaelleskaber.dk.

Virtuel kontor

Virtuelt kontor er en mulighed for lejere ved et kontorhotel. Oftest er det benyttet af enkeltmandsfirmaer, der egentlig driver virksomheden hjemmefra, eller under beskedne kår, og derved får en lidt flottere firmaadresse og derved fremstår mere seriøs. Du vil ofte købe dig til ydelser såsom telefonpasning, postmodtagelse, mødelokaler osv. men uden at have fast kontorplads på adressen og være der fysisk.

Internet

Internettet er idag absolut et af de vigtigste elementer for virksomheder. Er du på udkig efter nye kontorlokaler er det essentielt at have et stabilt og sikkert internet, så I ikke støder på uønskede afbrydelser på det nye kontor. Derfor kan det være en god idé at undersøge internet mulighederne på dit nye kontor. Du skal sørge for at internettet på kontoret har nok båndbredde såvel som rækkevidde for din virksomhed.

Indretning & møblering

Indretning og møblering bliver ofte undervurderet. Der er dog kommet mere fokus på dette element af kontorlejemål. Tidligere var det sådan at indretning primært handlede om at få flest muligt ansatte ind i samme rum, hvorimod idag er fokus skiftet til at handle mere om medarbejderens ve og vel. Der er mange overvejelser når man skal indrette kontoret og hvordan det skal se ud. Både produktivitet, branding og kulturen afspejler sig i valget af møbler og indretning. Nogle virksomheder vælger at give opgaven videre og  kontakte en indretningsekspert, for at sikre at de får det meste ud af dine nye kontorer.