maj 3, 2022

Opsvinget: Hver tredje virksomhed på udkig efter nye kontorlejemål

opsving kontorlejemaal

Det positive opsving kan mærkes: knap hver tredje virksomhed overvejer at finde nye kontorlejemål, enten i år eller inden for de næste par år. Det viser en stor måling, foretaget af mæglervirksomheden EDC Erhverv Poul Erik Bech, blandt 830 investorer og virksomheder.

Når virksomhederne i disse dage mærker opsvinget og udviklingen drives hurtigt i den positive retning, så går de samtidig også på jagt efter nye, bedre og større lokaler.

Det har EDC Erhverv Poul Erik Bech erfaret i en undersøgelse blandt 830 investorer og virksomheder, hvoraf 431 er brugere, enten med egne eller lejede lokaler. Her viste det sig at over 30 procent af virksomhederne kigger efter nye og større kontorlokaler – som gerne må være dyrere.

“Der er kommet gang i hjulene mange steder: Hovedårsagen til de mange flytteovervejelser er, at virksomhedernes pladsbehov ændres, så fokus er flyttet væk fra besparelser, som var årsagen til mange flytninger under finanskrisen”, siger senior kundedirektør Helle Nielsen Ziersen.

Virksomhederne er ikke blot ude efter at få bedre plads, det er også vigtigt for mange virksomheder at finde lokaler, der passer deres profil. Mange går efter attraktive lokaler der er åbne, lyse i specielle unikke ejendomme, såsom historiske bygninger.Det viser sig at omkring 21,7 pct. af virksomhederne kommer til at bruge flere penge på erhvervslokaler i 2016.

Læs mere:

Læs den fulde artikel hos Estate media her: Opsving sender hver tredje virksomhed på lokalejagt

Leder jeres virksomhed efter nye kontorlejemål? Find dem her.

SHARE:
kontorlejemål 0 Replies to “Opsvinget: Hver tredje virksomhed på udkig efter nye kontorlejemål”