november 17, 2022

Bliv en del af de populære kontorlejemål

Er du på jagt efter nye kontorer til din virksomhed, men ved ikke helt, hvilke du skal kigge efter? Der findes mange forskellige typer kontorer, så hvad der er det bedste lejemål, er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Men noget, vi med sikkerhed kan sige, er, at der er særligt to typer kontorlejemål, som bliver mere og mere populære – og med god grund. I denne artikel kan du læse mere om to af de mest populære kontorlejemål og på den måde måske blive klogere på, hvad der bedst kan betale sig for dig og din virksomhed.

Kontorlejemål til startups – kontorfællesskaber

Har du en startup-virksomhed, eller er du en enkeltmandsvirksomhed, så er kontorfællesskabet en suveræn mulighed for dig. Det kan godt blive kedeligt med sit helt eget kontor, hvis man er helt alene eller meget få om virksomheden. Det kan derfor være en stor fordel at opgive lidt plads for så til gengæld at dele sin hverdag med andre ambitiøse enkeltmandsvirksomheder og startups i et åbent og lyst kontorfællesskab. 

Et kontorfællesskab er et kontorlejemål, som byder op til vidensdeling og innovation. Her får du mulighed for at dele tanker på både godt og ondt med andre, hvilket kan være en stor fordel, når man prøver at videreudvikle på sin virksomhed. Ligeledes deles I om de fælles faciliteter, som hører med til kontorfællesskabet. Det kan være alt fra en kantine til en reception og mødelokaler. Ved at deles om faciliteterne deles I også om udgifterne, der er til vedligeholdelse og drift af selvsamme faciliteter. De betales som regel gennem lejen til kontorfællesskabet. 

Kontorlejemål til lidt større virksomheder – kontorhoteller

En anden type kontorlejemål, som også er yderst populært, er kontorhotellet. Som det fremgår af navnet, er det en bygning, som virker som et stort hotel for en masse kontorer. Et kontorhotel bliver som regel benyttet af lidt større virksomheder, som har brug for mere plads end enkeltmandsvirksomhederne eller startups. Ved et kontorhotel har du som regel dit eget kontor, men ligesom i et kontorfællesskab deles fælles faciliteter med andre virksomheder. 

Ved et kontorhotel kan disse faciliteter også være alt fra kantine til reception. Fordelen ved et kontorhotel er altså, på samme måde som ved et kontorfællesskab, at du deler udgifterne og besværet med vedligeholdelse og drift med andre virksomheder. Kontorhotellet byder også på rammer, hvor du er tæt på andre virksomheder, og derfor kan du udforske den store fordel i at kunne vidensdele med andre. 

Undersøg, hvilket kontorlejemål der bedst passer til dig og din virksomhed.

SHARE:
nyheder 0 Replies to “Bliv en del af de populære kontorlejemål”