Skab et bæredygtigt miljø på kontoret

Ønsker du, at din virksomhed skal være med til at gå forrest i kampen for et bedre klima i verden? Så er der faktisk flere måder, du kan gøre det på. Du kan sammen med dine ændre jeres adfærd på kontoret, og det vil være med medvirkende til at skabe et bedre bæredygtigt miljø. 

Hvordan tænker du så, at I kan gøre det? Det kan godt være lidt svært lige at se. Derfor kan du læse denne artikel, der har samlet et par mindre ting, som kan hjælpe din virksomhed på vej mod en grønnere tilværelse. 

Sluk lyset

I skal selvfølgelig ikke arbejde i mørke – så miljøvenlige er der formentlig ikke nogen, der er. I skal blot huske at slukke lyset i lokaler på kontoret, når de ikke benyttes. Hvis I er gode til at holde lyset slukket i ubrugte lokaler, kan I spare udgifter til belysning med op til 15% og samtidigt spare en masse energi. Derudover er det god idé at sørge for, at din virksomhed altid bruger energibesparende lyskilder. Det er dog stadig vigtigt, at du forsøger at holde lysene slukket så meget som muligt. Brug dagslyset så meget som muligt.

Genbrug

Skal du indrette dit kontor, så bør du nok overveje at købe møbler, som andre har haft stor glæde af at benytte. Der findes rigtig mange gode portaler til virksomheder, som ønsker at købe genbrugsmøbler til deres virksomheders kontorer. Når din virksomhed er færdig med at bruge møblerne, kan I med fordel give dem eller sælge dem videre til en anden virksomhed. På den måde er din virksomhed med til at skabe et bæredygtigt miljø. Derudover kan du med fordel sætte forskellige kasser op til ting, der kan genbruges, så der også skabes et bæredygtigt miljø på kontoret.

Energibesparende teknologi

Har du meget teknologi i din virksomhed, som dagligt står tændt? Så kan det være rigtig smart at investere i energibesparende teknologi. Det specielle ved energibesparende teknologi er, at de automatisk slukker efter lukketid. De vil derfor ikke stå tændte hele døgnet og bruge en masse energi. Du vil både spare en del penge og reducere CO2.