MatchOffice klar til at formidle kontorlejemål i Europa

MatchOffice klar til at formidle kontorlejemål i EuropaLokalebasen.dk, der har fusioneret med MatchOffice, gør nu klar til at indtage det Europæiske markdet. Det første land på listen er Norge, og inden længe skal også lande som Polen og Tyskland ind i folden

Sidste år besluttede Lokalebasen A/S, der formidler lager, butiks og -kontorlejemål at fusionere med MatchOffice. I praktisk forstand betyder det, at Lokalebasen.dk får Matchoffices brand, mens Matchoffice får Lokalebasens IT-platform. MatchOffice har været på markedet siden 2004 og repræsenterer i dag kontorhoteller og mindre kontorlejemål i mere end 100 lande.

Første skridt.
Første skridt er nu taget ved, at MatchOffices norske site er rykket hen på Lokalebasens platform. Det betyder altså, at MatchOffice i Norge nu ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erhvervslejemål som lager, butiks og – kontorlejemål.

I Norge ser vi et behov for en portal som vores, der er specialiseret i erhvervsudlejning. På nuværende tidspunkt er der kun en anden formidler, der fungerer som det danske site DBA.dk, hvor du kan finde alt fra kontorlokaler til havetraktorer, siger adm. direktør Jakob Dalhoff, Lokalebasen.

Planen er, at MatchOffices selvstændige sites for Polen, Tyskland og Østrig ligeledes er rykket hen på Lokalebasens platform inden udgangen af 2015.  Og dermed ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erhvervslejemål som kontorlejemål.

 

Læs mere her:
Lokalebasen er klar til at indtage europæisk marked
Find ledige Kontorlokaler i StorkøbenhavnLæs også: Fremtidens kontor ligger i Ørestad