Kontorlejemål i unikt, gammelt pakhus

Grundtvig boede i bygningen i 1800-tallet, skibsingeniørerne Burmeister & Wain´s arbejdede der fra 1928 og efterfølgende gav det gamle og fredede pakhus rum til B&W’s museum – nu åbner et unikt kontorhotel i det besjælede hus. 

Fremover vil det være muligt at få ekstraordinært atmosfærefyldte kontorlejemål på Christianshavn – det gamle pakhus på Strandgade, der i sin tid blev opført i 1783, huser nemlig nu et nyt kontorhotel. Det kaldes WeOffices A/S og byder på et væld af spændende tilbud, skriver magasinet NINEtoFIVE.

kontorhotel og kontorlejemål

De traditionelle kontorlejemål vil blive uddateret

“Fremtiden tilhører kontorhotellet. Jeg tror, at de traditionelle kontorer i den nære fremtid vil blive ´outdatet´”. Sådan udtaler Malthe Vad, der er direktør for WeOffices A/S, i et interview til NINEtoFIVE, et magasin der udgives for Lokalebasen.dk. Han tilføjer, at de hos WeOffices i lægger vægt på fællesskab, service, deleøkonomi og fleksibilitet.

WeOffices har den smukke Christianskirke som nabo og kan udover den skønne beliggenhed tilbyde sine brugere en fleksibel form for kontorlejemål, der både inkluderer åbne arbejdsstationer, aflukkede kontorer, flexpladser, møderum samt alle de tænkelige kontorservices- samt faciliteter en moderne virksomhed kan ønske sig.

Målgruppen for disse fleksible kontorlejemål med den attraktive beliggenhed er både iværksættere, selvstændige, freelancere samt international firmaer, der ønsker en central lokalitet eller blot skal bruge et lille kontor, når de af og til kommer til København. Ifølge Malthe Vad bliver WeOffices et innovativt sted, hvor der samtidigt ikke er for meget ’larm’ – hvilket der af og til kan være i andre kontorfællesskaber.

Fremtidens form for kontorlejemål

En ny, interessant undersøgelse, foretaget af den internationale formidler af kontorhoteller MatchOffice, pointerer at særligt én form for kontorlejemål går sin sejrsgang i disse år: kontorhotellet. Ifølge denne undersøgelse har disse kontorlejemål aldrig stået stærkere, end de gør i dag. I løbet af de seneste ti år har kontortypen vundet indpas i Europa og i gennem den periode har man set en decideret fordobling af antallet af denne type kontorlejemål, skriver NINEtoFIVE. Således kunne man i Danmark i de første par måneder af 2016 registrere, at hele 60 procent af de danske kontorhoteller havde en udlejningsrate på over 80 procent.

Ifølge Jakob Dalhoff, der er CEO hos MatchOffice, som står bag undersøgelsen, er denne udvikling et tegn på, at virksomheder i dag arbejder meget mere mobilt.

”Det korresponderer helt og holdent med mange af de koncepter, som man typisk finder i kontorhotellet,” udtaler han til NINEtoFIVE.