Frokostordning – kan det betale sig?

Mange virksomheder overvejer, om det kan betale sig at få en frokostordning på kontoret. Der er selvfølgelig for og imod, og det er helt op til dig, om det giver mening i din virksomhed.

Vi har her samlet nogle af fordelene ved at have en frokostordning på kontoret. I mange tilfælde kan det nemlig betale sig at have en frokostordning. Læs med og vurder, om det kan betale sig for din virksomhed at have en frokostordning.  

Sund og varieret kost til medarbejderne

Når du vælger at have en frokostordning på kontoret, sikrer du, at dine medarbejdere overhovedet får frokost. Det er ikke alle, der er lige gode til at få en madpakke med. Nogle gange kan det også blive de lidt hurtige løsninger, der måske ikke altid er det sunde valg.

Med en frokostordning er du sikker på, at dine medarbejder får en god frokost hver dag. Derudover hjælper du dem med at spise sundt og varieret.

Det kan være rigtig godt brændstof til resten af arbejdsdagen. Du slipper derfor for medarbejdere, der er udkørte, når eftermiddagen melder sig.

God energi og god arbejdsglæde

Vi bliver lidt i det samme spor. Med en frokostordning kan dine medarbejdere nemlig få fornyet energi fra en lækker frokost. Det er dog ikke kun maden, der giver energi. Det er i lige så høj grad det fænomen, at I har en samlet frokostordning, der giver energi.

Det bliver lidt hyggeligere, når I kan sidde til frokost sammen og spise den samme mad. Det kan give nogle spændende samtaler, hvor maden netop kan være omdrejningspunktet. Det at samles om fælles frokost kan derfor være med til at give et energi-boost til medarbejderne.

En frokostordning giver ikke kun god energi. Det er også med til at bidrage til god arbejdsglæde. Dine medarbejdere slipper for at skulle tage stilling til deres frokost. De skal egentlig bare sætte sig til bords og få maden serveret. Nemmere bliver det ikke.

Det virker måske ikke af meget, men det er noget, der kan gøre en stor forskel for dine medarbejdere. De kan få mere overskud, da du har sørget for, at frokosten er på plads.