Fremtidens kontor ligger i Ørestad

Ny bygning i ørestad, North Tower

Sidste del af Copenhagen Towers´ store kontor- og hotelprojekt i Ørestad tager form.
Det 22 etager høje bygning, North Tower er ved at være klar til at slå dørene op på en af  Amager-bydels synligste adresser.

Med sin elegante facade vil North Tower blive Copenhagen Towers’ største
kontorhus. Dertil vil den også markere sig som et ikon som måske den mest spektakulære bygning.

På forhånd er bydelens egne forventninger skyhøje til det 85 meter høje North Towers’ i alt 23.032 etage-
meter forbundet med Danmarks lynhurtigste elevator da også.

Fremtidens kontor skaber eksponering

Først som sidst vil Copenhagen Towers med sin synlige beliggenhed i hjertet af Ørestad vis-a-vis shoppingcentret Fields dagligt eksponere og markedsføre sig selv over for tusindvis af forbipasserende.

Jeg tør godt sige, at “fremtidens kontorer” i Copenhagen Towers vil komme til at berige Ørestad med den vitale atmosfære af summende socialt liv, som den endnu unge bydel hidtil har savnet,” siger Susan Hellner Lintrup, der er partner i erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart.

Ved siden af FN Byen i Nordhavn vil Copenhagen Towers blive en af Københavns bæredygtigste, grønneste samt højest CSR-optimerede bygninger certificeret med LEED Platinum.

North Tower er tegnet af Dissing + Weitling i samarbejde med den London-baserede tegnestue Foster + Partners. Bygningerne er tilkoblet Danmarks første grundvandsbaserede køling- og opvarmningsanlæg, der sikrer de daglige brugere et yderst behageligt indeklima og samtidig vil spare de fremtidige kontorlejere for anselige omkostninger.

Læs artikelen her En by i byen – her ligger fremtidens kontor

Din hurtige genvej til ledige kontorlokaler i København