Forskellige kontortyper – find det rette for dig

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige kontor, men det er alligevel en så vigtig del af hverdagen som virksomhedsdrivende, at mange sætter rigtig meget tid af til at finde det helt rigtige. Med håbet om at gøre det lidt lettere for dig, der snart skal ud at finde nye kontorlokaler, har vi samlet en lille oversigt over de mest populære kontortyper. Vi har i den forbindelse også set på, hvilke typer der passer bedst til forskellige virksomheder. Læs derfor med her, og bliv klogere – måske finder du frem til lige præcis den kontortype, der passer til dig og din virksomhed.

Hotel eller fællesskab

For rigtig mange, mindre virksomheder samt enkeltmandsvirksomheder er det meget populært at leje sig ind på et kontorhotel eller i et kontorfællesskab. I kontorfællesskabet har man eget kontor, som man kan bruge, som man vil, mens man i et kontorhotel ikke har eget kontor. I begge tilfælde har man dog rigtig mange fællesfaciliteter såsom mødelokaler, reception, kantine og køkken, og nogle steder er der tilmed mulighed for telefonpasning og posthjælp. Disse fællesfaciliteter deler man med de øvrige virksomheder under samme tag, og det, at man er samlet så mange virksomheder det samme sted, gør, at der er meget kort vej til gode råd, vejledning og sparring fra ligesindede.

Selvstændigt kontor i forskellige størrelser

Driver du en større virksomhed – eller lægger din virksomhed blot op til, at man skal have mere plads – er det garanteret bedre med et selvstændigt kontor. For nogle virksomheder er det nødvendigt med et værksted, mens der for andre skal være en vis mængde lagerplads. Desuden kan der være særforhold, som gør sig gældende for enkelte virksomheder. Med et selvstændigt kontor er der mange, som ender med at købe frem for at leje. På den måde har man helt og holdent råderetten over kontoret, og man kan altså gøre med det, som man vil.

Om det er den ene eller den anden type kontor, der passer bedst til dig og din virksomhed, ved du bedst selv. Rigtig god jagt på dit nye kontor.