Derfor skal I have en frokostordning på kontoret

Vil du gerne forkæle dine ansatte og skabe et godt arbejdsmiljø? Så kan det være en idé at investere i en frokostordning på kontoret. Dét kigger vi nærmere på her. 

Sæt fokus på samværet med fælles frokost 

Har du en virksomhed, vil du naturligvis gerne have, at dine ansatte er glade og tilfredse. Det bliver de blandt andet, hvis de har det godt og trives på arbejdspladsen. 

Du kan i høj grad forbedre dine ansattes velvære og øge deres arbejdsglæde ved at sætte fokus på det sociale på arbejdspladsen. Har dine medarbejdere et godt forhold til hinanden internt i virksomheden, vil de uden tvivl blive endnu gladere for at gå på arbejde, og det er til din fordel. 

Med en frokostordning kommer I alle sammen til at nyde en pause sammen hver eneste dag. Har I hver især jeres mad med, kommer I sandsynligvis til at spise forskudt af hinanden, og dermed bliver der ikke i lige så høj grad skabt en fornemmelse af fællesskab. 

Når I hver dag har en halv times tid sammen, hvor I kan snakke om løst og fast, kommer I til at få et bedre sammenhold internt, og dermed bliver det endnu mere fantastisk for alle at gå på arbejde. 

Frokostordningen er en ”nem” personalegode 

Ud over at det er en fordel, at der bliver skabt et stærkt socialt bånd på arbejdspladsen, er der også den fordel ved en frokostordning, at det er et meget ”nemt” personalegode at diske op med. Det koster sjældent virksomheden alverden at tilbyde en frokostordning, men den kan betyde meget for de ansatte. 

Ønsker du at gøre noget godt for dine medarbejdere, og ønsker du samtidig at bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen? Så er en frokostordning et godt valg. 

En frokostordning kan desuden indgå som en del af en lønforhandling. I stedet for at tilbyde dine ansatte store lønforhøjelser, kan du diske op med en frokostordning, som samtidig er med til at gøre noget godt for arbejdsmiljøet. Har du ikke råd til at tilbyde store lønforhøjelser, men vil du gerne anerkende dine ansatte, er dette noget, du kan kigge nærmere på.